Tack

Varmt tack,                                                                                                                                                                kapellets medlemmar, alla besökare och andra med intresse för verksamheten. Kapellet och örtagården förbereds nu inför vintern och säsongen 2020 är avslutad. Stort varmt tack till Tingshusteaterns Eva Modin, Sten Bunne, Malin Ask, Maria Walter Rosenberg, Anna Flygt, Pia Petra Nygårds och Marianne Joelsson som med kort varsel ställde upp. Ni tillsammans, levererade en finfin föreställning med Hildegard av Bingens egna ord, och musik i örtagården. Med många nöjda besökare och en mkt nöjd kapellstyrelse som känner en stor tacksamhet för att ni kom samt för ert pågående arbete med Hildegardsspelet. Det är så spännande…

Säsongen 2021 går igång som vanligt i maj - Välkomna då!