Säsongsavslutning

Musik med Sten Bunne

Stråsjö medeltida kapell och örtagård
har s
äsongsavslutning
söndagen den 3 oktober kl.14:00.

Sten Bunne kommer att medverka med
”en bukett egna sånger
.
Föreningen bjuder på kaffe/te och smörgås.

Varmt välkomna !

Stens personliga, presentation och inbjudan till sina nära, den 3 september. Stort tack, för att vi får ”låna” texten och publicera den på kapellets hemsida.

Hej, den här dagen kommer jag att framföra några egna sånger med anknytning till Örtagården, till det medeltida Kapellet från pilgrimstiden, till vårt kulturarv i Hälsingland och till en del existentiella frågor vi alla reflekterar kring då och då. Jag har aldrig spelat in de här sångerna. Det är första gången jag framför dem offentligt (med ett par undantag kanske) även om jag haft dem med mig under några år. Inte ens mina barn har nog hört dem, konstigt nog, det får jag ta på mig…! (Det blir ju mest andras låtar man spelar). Det blir enkelt, sång och akustisk gitarr. Jag har sysslat med musikterapi och musikpedagogik och kulturutveckling. Inte så publikt annat än för kursdeltagarna. Men sjungit då och då vid högtidligare tillfällen, ofta tillsammans med Linda – vi passar bra ihop där. Fantastiskt roligt har varit att vara musikansvarig i några av Tingshusteaterns produktioner på senare år under regissörerna Lisette Boman och Eva Modin. T ex Mowgli (Jernverket Iggesund), Pianisten, och Hildegard af Bingen. Det skall bli kul i all enkelhet den 3 okt! Hoppas att du kan vika en stund denna söndag mellan timmerväggarna i det fina kapellet som Bosse m fl. byggde, eller i gröngräset i örtagården om det blir fint väder och om vi skulle råka bli många. Det är gratis. Ta med gärna med sittunderlag och tröja ifall. Du behöver inte svara på detta. Kom om du har lust bara och om det passar.  Sten