Verksamhetens aktiviteter 2024

Förra årets sista aktivitet var en lekmannaledd gudstjänst som så fint hölls av Per-Olof Swing med Anders Sandström som kyrkvärd. Per-Olof återkommer även 2024 och med glädje ser vi fram emot det! Vi vill också tacka alla som besökt och/eller abonnerat kapellet och örtagården. Behovet av guidade visningar har ökat och fint med allt intresse vi möts av när vi genomför dem.

Tack alla medlemmar, besökare och användare m.fl. för säsongen 2023. Men nu är det Maj månad och verksamheten är åter igång och vi har en del spännande aktiviteter planerade.

v.26 fredag kl. 14 00 Boksläpp i örtagården, samma dag ca kl. 15 00 håller Per- Olof Swing en lekmannaledd gudstjänst i kapellet.

Jenss Hansen i Järvsö har gett ut en bok med titeln ”Växterna som bär hennes namn-Jungfru Maria i etnobotaniken” Han vill ha boksläpp i örtagården och naturligtvis är vi positiva till ett sådant evenemang! Bokens omslagsbild är från kapellets örtagård, det är finfint. Utförligare information om evenemanget, boken och författaren kommer att läggas ut här på hemsidan.

– v. 27 tisdag kl. 18 00 Premiär för musik och teaterföreställningen om medeltidens Hildegard av Bingen.

– v.28 onsdag kl. 14 00 håller Per-Olof Swing en lekmannaledd gudstjänst i kapellet.

– v. 33 söndag kl. 11.00  håller Sv. Kyrkan i Dellenbyggden gudstjänst i kapellet.

Angående sommarens planerade aktiviteter. Håll er uppdaterade på hemsidan om evenemangets dag och tid eller eventuella förändringar

Alla, både medlemmar och andra intresserade är varmt välkomna!